Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Forever Alone

Είσαι τώρα στο κλαμπ δεν δίνεις σημασία κοιτάζεις γενικά πίνεις τα ποτάκια σου καπνίζεις τα τσιγαράκια σου και πέφτει το μάτι σου στο μαναράκι που κάθεται στην άλλη άκρη του μαγαζιού..Τον κοιτάς.. Σε κοιτάζει..Τον ξανακοιτάς σε ξανακοιτάζει.. Αυτό γίνεται μέχρι να φύγει ή να φύγεις από το μαγαζί..! Μετά ξενερώνεις και γυρνάς στη ρουτίνα της ζωής σου..

Είσαι για καφέ και πίνεις το ζεστό καφεδάκι σου με γεύση φουντούκι.. Παρατηρείς πως σε κοιτάει ένας από το δίπλα τραπέζι. Παίρνεις αυτό το λάγνο βλέμμα και κοιτάς κ εσύ.. Σε πλησιάζει.. Έχεις πει ήδη τον αριθμό του κινητού σου 5-6 φορές από μέσα σου σε περίπτωση που στο ζητήσει να το χεις έτοιμο..Εν τέλει σου ζητάει αναπτήρα που στον καβατζώνει κιολας..! Ξενερώνεις και αγοράζεις σπίρτα..

Είσαι σε φιλικό σπίτι για ταινία όλοι οι φίλοι μαζί.. Κάποιος έχει φέρει έναν άγνωστο φίλο/ξάδελφο/γείτονα πεσκέσι.. Κάθεσαι δίπλα του.. Μιλάτε σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.. Γελάτε.. Ταιριάζετε σε όλα.. Τελειώνει η ταινία και παίρνει τηλέφωνο το "κουρκουμπινάκι" του να της πει πόσο την αγαπάει..Ε, σιχτιρίζεις μέχρι να πας σπίτι και λίγο την επόμενη μέρα..

Είσαι στο γυμναστήριο και κάτι έχεις κάνει λάθος με το μηχάνημα που σφίγγει και ανεβάζει τον ποπό..Έρχεται ο κούκλος μεν σφιχτερμαν δε να σε βοηθήσει.. Σου πετάει 2-3 σαχλά αστεία αλλά δεν πτοείσαι συνεχίζεις να κάνεις τα γλυκά μάτια μέχρι να σου φτιάξει σωστά το μηχάνημα.. Με το που τελειώσει τον βλέπεις που πάει με ταχύτητα φωτός σε αυτή με το κολάν και το στρινγκ που φεγγίζει από μέσα..Μέτα το γυμναστήριο πλακώνεσαι στα πιτόγυρα..

Είσαι στη σχολή.. Κάθεστε δίπλα..Πιάνετε την κουβέντα, τι ωραία που τα λέτε τα δύο σας.. Ταιριάζουν και τα ζώδια ήδη έχεις σκεφτεί το νυφικό στο μυαλό σου..Τα σημάδια που σου δείχνει ελάχιστα.. Ρωτάς φίλους και γνωστούς να μάθεις λεπτομέρειες.. Είναι κλειστός και ντροπαλός και δεν κάνει σχέσεις γιατί έχει πληγωθεί..Βρίζεις την μοίρα σου τη μαύρη και αποδέχεσαι το γεγονός πως οι 72 γάτες αποτελούν την τέλεια λύση για τα γεράματα..

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κατηγορίες χωρισμών

Ήθελα να γράψω γενικά για πρώην συντρόφους αλλά νομίζω πως πολλοί θα είχαν τη μύγα και θα ήθελα να αποφύγω τυχόν απολογίες μου οπότε πήρα απόφαση να κατηγοριοποιήσω λιγάκι τους χωρισμούς που έχουμε βιώσει λίγο πολύ όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.!


1)Ο χωρισμός αστραπή.
Συμβαίνει συνήθως στις σχέσεις αστραπή που δεν αφήνει θύματα.! Δεν κλαίει κανείς, δεν ακούγονται σκυλοτράγουδα με λίγα λόγια είναι αναίμακτοι και δεν το καταλαβαίνει και κανείς.

2)Ο χωρισμός "νομίζεις"
Είσαι με το σύντροφο σου και τσακώνεσαι πολύ άσχημα, ανταλλάζεται βαριές κουβέντες φεύγει και κοπανάει και την πόρτα και πιστεύεις πως χώρισες παρόλο που δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο..! Κρατάει 2 με 3 μέρες το πολύ γιατί κάποιος θα κάνει το βήμα και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση!

3)Ο άσχημος χωρισμός
Ντάξει είναι ο χωρισμός μετά από χρόνια που σε φτάνει ο άλλος στο αμήν και λες να χωρίσουμε για να μην πάω φυλακή. Ο χωρισμός αυτός περιλαμβάνει πολλά νεύρα, πολύ κλάμα, πολύ αλκοόλ, πολλά τσιγάρα, ναι και Βασίλη Καρρά Προσοχή! Ξεπερνιέται αργά, αλλά δε μετανιώνεις γιατί ξέρεις πως γλίτωσες.!

4)Ο ατομικός χωρισμός
Τον συναντάμε κυρίως στις σχέσεις που δεν είναι τίποτα αμοιβαίο.. Οπότε σχέση υπάρχει αποκλειστικά και μόνο στη φαντασία του ενός, άρα και ο χωρισμός.. Ξεπερνιέται μόλις αρχίσει η συνειδητοποίηση πως ο άλλος δεν ήταν ποτέ σε "σχέση"!!

5)Ο αναγκαστικός χωρισμός
Τον βιώνουν συνήθως ζευγάρια που είτε είναι είτε θα βρεθούν σε απόσταση που αγαπιούνται σαν τρελοί αλλά η μοίρα τους χωρίζει.Δεν έχει ποτά και τσιγάρα αλλά έχει πολύ κλάμα, πολύ τηλέφωνο και πολύ skype μέχρι να κουραστούν να βαρεθούν να βρουν κάτι καινούργιο και that's it!

6)Ο "ύπουλος" χωρισμός
Ναι, είναι εκεί που έχεις ξενερώσει, που δεν αντέχεις άλλο , που δε γουστάρεις πια αλλά δεν το λες γιατί δεν έχει δοθεί η αφορμή.! Οπότε με τη συμπεριφορά σου οδηγείς τον άλλο να σε χωρίσει! Λέγεται ύπουλος διότι ο άλλος θα νομίζει πάντα πως σε παράτησε  ενώ στην πραγματικότητα σου άδειασε τη γωνιά.!

7)Ο χωρισμός των "γιατί"
Έχεις την τέλεια σχέση, χωρίς τσακωμούς, χωρίς ζήλιες και ξαφνικά ο ένας αποφασίζει να δώσει τέλος χωρίς λόγο και αφορμή.! Πέφτεις από τα σύννεφα και μετά πέφτεις σε κατάθλιψη.. Αναρωτιέσαι τι έκανες γιατί..γιατί.. γιατί..!Ναι οκ, δεν υπάρχει γιατί! Σε τέτοιες περιπτώσεις ο άλλος έχει βρει νέο γκομενάκι, οπότε κάνε κ εσύ το ίδιο!

8) Ο χωρισμός πισωγύρισμα
Χωρίζεις..μετά από κάποιο διάστημα τα ξαναβρίσκεις..Ξαναχωρίζεις...Τα ξαναβρίσκεις..Ξαναχωρίζεις...Και πάει λέγοντας..Ξαναγυρνάς γιατί πιστεύεις πως κάποια πράγματα άλλαξαν και ξαναχωρίζεις για τους ίδιους λόγους που χώρισες την πρώτη φορά..Μετά από 852 χωρισμούς δεν σου βγαίνει να πιείς να κλάψεις και να χτυπηθείς, έχεις βαρεθεί πια.. Ξεπερνιέται ουσιαστικά καθ'όλη τη διάρκεια του πισωγυρίσματος γιατί πάνω κάτω ξέρεις την κατάληξη.!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Φοιτητική Ζωή.

Καταρχάς ξεκαθαρίζω πως φοιτητική ζωή θεωρώ πως κάνουν ΜΟΝΟ οι φοιτητές εκτός των πόλεων τους οπότε όσοι μένετε με τους γονείς σας μην διαβάσετε αυτό το άρθρο γιατί δεν θα υπάρξει κάποιο σημείο ταύτισης !







Ξέρεις πως είσαι γνήσιος φοιτητής λοιπόν αν έχεις κάνει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω:

1.Ξέρεις τα τηλέφωνα από τα σουβλατζίδικα απ'εξω.!
2.Πλένεις τα πιάτα και  θεωρείς πως έκανες γενική στο σπίτι.
3.Ξεχνάς την όψη που έχουν τα φρούτα + τα όσπρια.
4.Δεν θεωρείς αλκοολ τη μπύρα..
5.Δεν ξέρεις να βάλεις πλυντήριο και καταλήγεις με ρούχα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα!
6.Καθαρίζεις το σπίτι μόνο πριν έρθουν οι γονείς σου
7.Στο ψυγείο υπάρχει γάλα + νερό..(μερικές φορές μόνο νερό)
8.Στη σχολή πας συνήθως για να βεβαιωθείς πως το κτίριο είναι ακόμα εκεί.
9.Έχεις μετατρέψει σε τασάκι τα πιο απίθανα αντικείμενα.
10.Στις καφετέριες και στα κλάμπ οι σερβιτόροι σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα.
11.Έχεις ξεχάσει που μένεις επειδή έχεις πιει υπερβολικά.
12.Πας για καφέ και κλείνεις 8ωρο.
13.Σε κάθε εξεταστική ανακαλύπτεις τα ταλέντα σου (ζωγραφική,ποίηση,μουσική) αντί να διαβάσεις.
14.Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σε βρίσκει με 20ευρό και επιβιώνεις παρ'ολα αυτά.
15.Το σπίτι σου επιβεβαιώνει το ρητό "1000 καλοί χωράνε"

Σίγουρα είναι κ άλλα πολλά που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν, αλλά όλοι μα όλοι οι φοιτητές όταν επιστρέφουν σπίτι τους θέλουν να ξαναγυρίσουν πίσω..(true story)

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ιστορίες από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Όσοι ζουν στην Αθήνα ή έστω όσοι χρησιμοποιούν μετρό λεωφορείο τραμ ταξί ηλεκτρικό σίγουρα θα τους έχουν τύχει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω.














1) Ένα λεπτό νωρίτερα.
Είναι εκεί που τρέχεις σαν τον τρελό, σου πάει το πνευμόνι στην πλάτη και με το που φτάνεις κλείνουν οι πόρτες από το μετρό. Εκεί σιχτιρίζεις και λες "Λίγο πιο γρήγορα να έτρεχα θα το προλάβαινα" Το πιο τραγικό είναι εκεί που περπατάς να βλέπεις το λεωφορείο που σε βολεύει να φεύγει και εσύ μόνο που δεν κουνάς μαντίλι με δάκρυα στα μάτια.

2)Τι μυρίζει;
Με το που μπαίνεις μέσα σου μυρίζει κάτι απροσδιορίστου ταυτότητας. Ένας συνδυασμός μασχαλίλας-ιδρωτίλας-ποδαρίλας, που σε κάνει να αναζητάς την πηγή προέλευσης αλλά μάταια..Το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι υπομονή μυρίζοντας κατά διαστήματα την κολόνια που έχεις στο καρπό του χεριού σου.!

3)Η κενή θέση δίπλα σου.
Μπαίνεις και είσαι τυχερός να κάτσεις κάπου χωρίς διπλανό..Η τύχη σταματάει όμως σε κάθε στάση κοιτώντας με αγωνία αυτούς που ανεβαίνουν για να δεις ποιος θα κάτσει δίπλα σου.Θα είναι αυτές οι γλυκές γριούλες που μυρίζουν θάνατο? Θα είναι κανας βρωμιάρης με μουστάκι και κοιλιά? Στην καλύτερη κανα πιτσιρίκι που θα τρώει μπισκότα πτι-μπερ και όλα τα ψίχουλα θα πέφτουν πάνω σου.!

4)Αγαπημένοι Ταξιτζήδες...!
Εννοείται είναι οι πιο μισητή φάρα της Ελλάδας αλλά δυστυχώς τους έχεις ανάγκη.!Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Οι νορμάλ που δεν θα μιλάνε πολύ, θα σε πάνε εκεί που θες και θα πληρώσεις όσο έγραψε το ταξίμετρο και οι προβληματικοί που θα μιλάνε συνέχεια θα σου κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις τύπου: "στο γκομενάκι πας? για αυτό τέτοιες ομορφιές?" θα σε αφήσουν 500μέτρα από εκεί που θες με τη δικαιολογία οτί δε βολεύει να γυρίσουν και από όσο έγραψε το ταξίμετρο πρόσθεσε κανα 3ευρο παραπάνω να είσαι μέσα.!

5) Οδηγός Λεωφορείου και ο Θεός βοηθός
Οι γλυκούλιδες σταματάνε ένα χιλιόμετρο μακριά από τη στάση, μερικοί δεν σταματάνε και καθόλου αν δεν τρέξεις πίσω από το λεωφορείο γιατί δεν σε είδαν  και μόλις μπεις μέσα τρέχουν τόσο πολύ που ταξιδεύεις στο χρόνο..!Μερικοί τσακωμένοι με το φρένο που το πατάνε και αν δεν φτάσεις στο παρμπρίζ είναι κατόρθωμα..!

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινές Επιθυμίες

Έφτασε το καλοκαιράκι μετά από τόση αναμονή και άρχισαν και οι κλασικοί στόχοι να ξεπροβάλλουν ...














1) Απόκτηση του τέλειου σώματος

Τι κι αν σαβούριαζες τον χειμώνα ότι σαχλαμάρα σου προσφέρει απλόχερα πάνω από 1852 θερμίδες?  Τώρα που θα σε δει όλος ο ντουνιάς με μαγιό σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος για γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή..! Δυστυχώς με τα παγωτά και τα  frozen yogurt στην αγορά λίγα θα καταφέρεις και μέλη της greenpeace θα προσπαθούν να σε ξαναρίξουν στη θάλασσα!

2)Απόκτηση του ιδανικού μαυρίσματος
Τους βλέπεις όλους λες και γύρισαν απ'το Ταμτούμ και λες δεν γίνεται εσύ να είσαι σαν το γάλα της ΦΑΓΕ (κάνω και διαφήμιση)! Και αρχίζεις να χαλάς τα λεφτά σου σε λάδια αλοιφές κρέμες και κάθε λογής ματζούνι που θα σου προσφέρει ένα τόνο πιο σκούρο από το δικό σου και λερώνεις και το μαγιό..και μετά σιχτιρίζεις και με το δίκιο σου!

3)Διακοπές στο πιο τέλειο νησί
Εδώ κάπου βάζουμε τα γέλια δυνατά γιατί βλέπεις εσύ  όλα τα μαγευτικά τα μέρη που ανεβάζουν με θράσος οι φίλοι σου στο facebook και λες δεν μπορεί θα πάω και εγώ κάπου όμορφα με παρέα να τα πίνω ή με αμόρε να φιλιέμαι..Έλα όμως που καταλήγεις στην Λούτσα να κάνεις καμιά βουτιά στην καλύτερη με τα ξαδέλφια σου που χεις να τα δεις καιρό και τα θυμήθηκες τώρα που έχουν εξοχικό εκεί!

4)Διασκέδαση-ξεκούραση-χαλάρωση
Δεν κάνεις τίποτα από αυτά όμως γιατί λιώνεις στο facebook όλη μέρα, δεν ξεκουράζεσαι γιατί χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου για Σεπτέμβρη και που να χαλαρώσεις με 30 βαθμούς και σμήνη κουνουπιών να απειλούν τη σωματική σου ακεραιότητα?

5)Καλοκαιρινός έρωτας
Αφού απελπίστηκες από τους χειμωνιάτικους είπες να επενδύσεις στους καλοκαιρινούς.. Έλα όμως που θυσιάστηκαν οι έρωτες στο βωμό του μπραζίλ και του κώλου τούρλα?(που τι της ταΐζουν αυτές και είναι έτσι δεν ξέρω)! Θες και εσύ η δόλια ρομαντική να βρεις ένα ταίρι να πάτε να φάτε τα ψαράκια σας να πιείτε τα ουζάκια σας κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα αλλά μου μάθαν όλοι τη Μύκονο και πάνε ανδροπαρέα να ξεσαλώσουν! Μετά δε φταις εσύ που πνίγεις τον πόνο σου στα παγωτά και στα παγωμένα γιαούρτια!


Και αφού άλλο ένα καλοκαίρι θα χαθεί έτσι άδοξα παίρνεις χαμπάρι πως η μόνη καλοκαιρινή ευχάριστη ανάμνηση που έχεις είναι το aircontition που δούλευε αδιάκοπα και έκανε το σπίτι Σιβηρία! 

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αυτά που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε πότε..

Ε..δεν θα μιλήσω καν για τα γνωστά όπως π.χ "Συγγνώμη-Σ'αγαπώ-Μου λείπεις-Φταίω"
Αυτά δεν τα λέμε ούτε με καλάσνικοφ να μας σημαδεύει..
Θα επικεντρωθώ κυρίως σ'αυτές τις μικρές καθημερινές περιπέτειες που θες να ανοίξεις το στόμα σου και όποιον πάρει ο Χάρος αλλά δεν το κάνεις  γιατί είσαι καλός άνθρωπος καταβάθος.!







1) ΣΚΑΣΕ
Σε όλα εκείνα τα μικρά και χαριτωμένα πλασματάκια που απλά τσιρίζουν δίχως αύριο και φυσικά χωρίς λόγο...

2) ΟΧΙ*
Σε όλους εκείνους που έρχονται να μας κάνουν promotion..Που βαριέσαι μέχρι θανάτου να τους ακούς  αλλά περιμένεις να τελειώσουν και να τους ζητήσεις και συγγνώμη που δεν ενδιαφέρεσαι...

3)ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ
Στην σερβιτόρα που αντί για Φρέντο Καπουτσίνο σου έφερε milkshake με γεύση τροπικά φρούτα και αντί να το δώσεις πίσω λες ευγενικά "δεν πειράζει, ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούργιο"..

4)ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
Στην κομμώτρια που σε έκανε σαν τραγουδίστρια στο σκυλάδικο 108ο χιλιόμετρο Αθηνών - Λαμίας και λες "αχ πολύ ωραία...ευχαριστώ"...!

5)ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ
Στις μπάμιες που έφτιαξε η μαμά σου τις οποίες σιχαίνεσαι από τότε που ήσουν κύτταρο στον πλανήτη γη..Και της τρως και λες και πολύ νόστιμο.!

6)ΝΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ
Σε όλους αυτούς που μας παίρνουν τηλέφωνο τη νύχτα και απαντάμε με το κλασσικό "όχι, όχι ξαπλωμένος ήμουν"

7)ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ
Στον οποιοδήποτε έρθει να μας πει μια άχρηστη πληροφορία-διήγηση ή κάποιο περιστατικό από τη ζωή του...

8)ΒΑΡΙΕΜΑΙ
Στους καθηγητές....Και να το λες και δυνατά...!!

9)ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ
Στο ξένο σπίτι που μας δίνουν ένα ηδονικό γλυκό μας ρωτάνε αν θέλουμε κι άλλο και μεις λέμε "όχι, ευχαριστώ έχω σκάσει"

10)ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑ.....
Αποκλειστικά για γυναίκες..Στα αγόρια τους..

*  Στο ΟΧΙ θέλω να προσθέσω και τις γριούλες στο μετρό που μου λένε να σηκωθώ για να κάτσουν. Ευχαριστώ..!!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τα ελαττώματα των γυναικών!

Δεν θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να γράψω κάτι για τους άντρες γιατί ήδη έχουν ειπωθεί  πάρα πολλά και θα καταντούσα γραφική! Τίποτα όμως δεν με εμπόδισε να γράψω λίγο για τα κοριτσάκια (φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ώστε να παραδεχτούμε λίγο πως ΟΛΕΣ μας έχουμε όλα ή κάποια από τα εξής ελαττώματα.! 






 1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.!

Δε μπα ο δόλιος ο σύντροφος να μας κάνει όλα τα χατίρια? Εκεί που θα υπάρχει η ιδανική ατμόσφαιρα τσουπ.. Να ένα πρόβλημα..! Ομολογώ πως εκτός από μέγιστο ελάττωμα είναι και ένα είδος ταλέντου!  Δεν μπορούν όλοι να βρίσκουν αιτίες για τσακωμό τόσο εύκολα όσο εμείς..!
Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν...! Είναι άρρωστο να μας ενοχλεί πάντα κάτι...!

2) ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ..ΠΟΛΥ!
Ναι, ξέρω πως πολλές θα πουν σιγά εγώ δεν ζηλεύω δεν είμαι κομπλεξικιά και μπούρδες !!
Όλες ζηλεύουμε είτε πολύ είτε λίγο...!  Όλες θέλουμε να γίνουμε κατίνες για να ψάξουμε κινητά να παρακολουθήσουμε να κάνουμε σκηνές αλλά μερικές κρατάμε το επίπεδο.. Βέβαια εξαρτάται κ από τα δικαιώματα που σου χει δώσει ο άλλος.. Αλλά και πάλι η ζήλεια είναι απόδειξή ανασφάλειας..! Όποτε αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη καλύτερα να πάμε παρακάτω..!

3) ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ..!
Είτε είσαι μοντέλο, είτε έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω, είτε είσαι μια χαρά κοπέλα πάντα θα έχεις κάτι πάνω σου που θα σε ενοχλεί..! Τα μαλλιά σου θα είναι χάλια ή θα είσαι πολύ κοντή ή πολύ ψηλή ή μικρό στήθος ή μεγάλος ποπός. Όπως και να είμαστε θα έχουμε θέμα.! Μια χαρά είμαστε.ΤΕΛΟΣ.!

4)ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΜΗΔΕΝ!
Δυστυχώς δεν είμαστε σαν τις μαμάδες μας...!  Δεν είμαστε οι τέλειες νοικοκυρές..! Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά οι σημερινές γυναίκες είναι λίγο τσαπατσούλες σε σημείο τα αγοράκια να είναι πιο τακτικά και καθαρά..! Δεν είπα να γίνουμε δούλες με το φακιόλι στο κεφάλι αλλά μια φασίνα που και που δεν βλάπτει..!

5)ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ...
Δεν εννοώ για εκείνες τις μακροχρόνιες φιλίες που δύσκολα χαλάνε ότι κ να γίνει...Μιλάω για τις τεράστιες κοριτσοπαρέες με 4-5 άτομα που στο τέλος καταλήγουν δυάδες. Είναι γεγονός αν γίνει κάτι δύσκολα θα το συζητήσουμε και ακόμα πιο δύσκολα θα παραδεχτούμε τα λάθη μας.. Επιλέγουμε τον τσακωμό ή την απομάκρυνση, από την συζήτηση και τη λύση του προβλήματος.! Ντροπή μας!

6)ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...!
Είναι κάποια πράγματα που θα πεθαίναμε να τα κάναμε κ εμείς με την ίδια επιτυχία όπως το αντίθετο φύλο αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..!
Δεν μπορούμε να βρίζουμε σαν νταλικέρης
Δεν έχουμε ιδέα από ποδόσφαιρο
Δεν κάνουμε σεξ χωρίς συναίσθημα
Δεν είμαστε ΑΛΑΝΙΑ.!
Είμαστε κοριτσάκια και πρέπει να φερόμαστε ανάλογα..! Δεν είπα όλο το σύμπαν μας να είναι ροζ αλλά να μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κρέμεται κάτι ανάμεσα από τα πόδια μας γιατί ΔΕΝ!

7) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ...!!
Δεν θα είμαστε ποτέ ικανοποιημένες με τίποτα.  Όσα και να έχουμε, ότι και να έχουμε πάντα θα θέλουμε πιο πολλά και πιο πολλά και πιο πολλαααα.!  Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά, σκυλάκια, γατάκια ,κουνελάκια, κινητά, Ipad, λαπτοπ, ξανα παπούτσια, ξανά τσάντες....ΤΑΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...Και αυτό δεν είναι νορμάλ...!

8)ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....!
Ζήτω ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ εκ μέρους όλων των γυναικών στα αγόρια τους για όλα αυτά που έχουν τραβήξει εξ αιτίας των καταραμένων ορμονών μας.!  Όταν περιμένουμε περίοδο ή όταν έχουμε, το κοριτσάκι από τον εξορκιστή φαίνεται γατάκι μπροστά μας..! Εκείνες τις μέρες είμαστε οι κόρες του σατανά και καλό θα ήταν να μην πολύ-κυκλοφορούμε.!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

5 Κανόνες για επιβίωση

Μην περιμένετε να διαβάσετε μεθόδους για το πως θα επιβιώσετε σε ένα ερημονήσι ή σε περίπτωση έκρηξης ατομικής βόμβας αλλά μεθόδους επιβίωσης στο μάταιο τούτο κόσμο προς όφελος των ελάχιστων νορμάλ ανθρώπων...!
        1) ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΑΤΟΜΑ Δύσκολο να βρεις αλλά κάπου εκεί έξω είναι.Σταμάτα να το παίζεις Μητέρα Τερέζα κάνοντας παρέα με όποιον δεν έχει παρέα.Προφανώς για να μην έχει παρέα κάποιος λόγος θα υπάρχει.Δεν είσαι λοιπόν υποχρεωμένος να μπλέκεις με το κάθε ζώον και να ανέχεσαι την κάθε είδους χαζομάρα που του έρχεται στο μυαλό..(Οπ.. Λάθος...Που του έρχεται στο κεφάλι...)..Απέφυγε λοιπόν όσο μπορείς τα άτομα που υποβαθμίζουν το IQ σου μόνο με την παρουσία τους.!
 2)ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK Το να έχεις 4.852 φίλους δεν σε κάνει cool..Όπως επίσης να έχεις και αυτούς που μισείς λέγοντας ότι είσαι υπεράνω. Όχι δεν είσαι υπεράνω.. ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Σε μισούν και αυτοί ακόμα περισσότερο, μπαίνουν κάθε μέρα στο προφίλ σου, ζουν για να κουτσομπολέψουν κάθε like σου και σου κλέβουν τις φωτογραφίες για να σου κάνουν VooDoo . Σου φτάνουν αυτά για να αρχίσεις τα delete?
 3)ΑΚΟΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα κράξει τα Σκυλιά και κάποιοι θίχτηκαν. Όχι πως με ένοιαξε ιδιαίτερα αλλά κουβέντα να γίνεται. Όταν λέω ωραία μουσική εννοώ μουσική με ωραία λόγια ωραία μελωδία και μουσική που σου δημιουργεί καινούργια συναισθήματα χωρίς να αναπαράγει αυτά που ήδη ξέρεις( πόνο-αγάπη-μελαγχολία-κλάψα).Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο τρυπάκι των ραδιοφωνικών παραγωγών που σου βάζουν στο repeat όλες τις "νέες επιτυχίες" και στο τέλος φτάνεις σε σημείο να λες πως τα τραγούδια του Stan είναι κομματάρες!
 4)ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙΣ Και το λέω εγώ που ο ορισμός ΓΡΙΝΙΑ βγήκε την ημέρα που άρχισα να μιλάω..! Κ όμως η γρίνια είναι κακό πράγμα.! Μη γκρινιάζεις που δεν έχεις λεφτά..Το να βγεις με την παρέα σου στο παγκάκι της πλατείας και να βρίσκεται βρισιές από το κάθε γράμμα της Α-Β είναι κάτι διασκεδαστικό και τζάμπα.! Μη γκρινίαζεις που δεν έχεις σχέση...Τι την θες? Και όσοι γρινίαζουν επειδή έχουν σχέση να σταματήσουν γιατί θα γίνουν σαν αυτούς που γκρινιάζουν που δεν έχουν σχέση.!Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι μες στη μίρλα και να ενοχλείς τους φίλους σου με χαζά παράπονα!
 5)ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κάποιος έχει πει πως αν κάτι θες να γίνει σωστά πρέπει να το κάνεις μόνος σου. ΙΣΧΥΕΙ!!! Μην περιμένεις τον άλλο να σε πάρει τηλ να βγείτε για καφέ.. Τα μαθες τα νέα? Έχεις και χέρια και κινητό πάρτον εσύ τηλέφωνο.! 'Η μην περιμένεις τον άλλο να έχει διαβάσει για να μπορέσεις να αντιγράψεις ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ..Αν όχι ξέρεις πολύ καλά τι θα πάρεις.! Επίσης άμα σε ενοχλεί κάτι πες το. Μην κρατάς μούτρα σαν 5χρονο και όταν σε ρωτάμε "Τι έχεις?" απαντάς "Τίποτα.." με την μουράκλα πιο κάτω και από τον πυρήνα της γης.! Μην περιμένεις να ξέρει ο άλλος τι σε ενόχλησε ή τι μπορεί να είπε κ να σε πείραξε απλά μπορείς να το συζητήσεις! Αυτοί ήταν οι κανόνες... Αν τίποτα από αυτά δεν καλυτερεύσει έστω και λίγο την καθημερινότητα μας ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ..!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πράγματα που συνειδητοποιούμε μεγαλώνοντας

Όσο περνούν τα χρόνια λένε, γινόμαστε σοφότεροι και μαθαίνουμε από τα λάθη μας.! Δεν συμφωνώ ιδιαίτερα αλλά το αναφέρω για να αναθερμάνω λιγάκι την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα είμαστε καλύτεροι άνθρωποι.! Βέβαια υπάρχουν πολλά πράγματα που όσο μεγαλώνουμε τα συνειδητοποιούμε όλο και καλύτερα και είπα να αναφέρω μερικά.
  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ Δυστυχώς! Μακάρι να είχαμε ένα σωρό φίλους να περνάμε καλά, να εμπιστευόμαστε τα πιο κρυφά μας μυστικά, να στεκόμαστε ο ένας στον άλλο τις δύσκολες στιγμές αλλά ΟΧΙ. Οι φίλοι είναι λίγοι και καλοί. Οι υπόλοιποι χωρίζονται σε κατηγορίες όπως Παρέα, Απλοί γνωστοί, Γνωστοί, Λύση ανάγκης( μιλάω για αυτούς που θυμόμαστε ή μας θυμούνται όταν δεν υπάρχει κάνεις άλλος να ακολουθήσει στον καφέ)
  • ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Μιας και είναι περίοδος εξεταστικής όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση να λέμε:" Αν είχα μια μέρα ακόμα θα τα ήξερα καλύτερα" ΟΧΙ. Αν είχαμε μια μέρα ακόμα απλά θα είχαμε περισσότερο χρόνο να σπαταλήσουμε άσκοπα στην τηλεόραση, στο facebook και σε άλλες άσχετες δραστηριότητες.!
  • ΑΛΛΟ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Μιλάω για τον εγωισμό του τύπου : -" Α,δεν τον παίρνω τηλέφωνο να με πάρει αυτός." "Α, δεν στέλνω πότε πρώτη/ος μήνυμα","Α, ο άλλος φταίει να ζητήσει συγγνώμη"! Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να σου διαφυλάξει την αξιοπρέπεια που χρειάζεται να ξυπνάει όταν κάποιος σε προσβάλει, σε μειώνει και σου φέρεται όπως δεν σου αξίζει.! Ακόμα και ένα -συγνώμη- όταν έχουμε κάνει λάθος είναι δείγμα αξιοπρέπειας!
  • ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ναι ακούγεται λίγο κοινότυπο και παιδιαρίστικο αλλά σκεφτείτε λίγο...Είναι όντως οι καλύτερες...!! Είναι οι καλύτερες μαγείρισσες, οι καλύτερες παιδίατροι, οι καλύτερες φίλες, οι καλύτερες νοικοκυρές και τέλος οι καλύτερες αγκαλιές που έχουμε πάρει.!Σκουπίστε τα δάκρυα απ'τη συγκίνηση και πείτε στη μαμά σας ότι είναι η καλύτερη.!!!
  • HAPPY END ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Πολλοί από μας θα θέλαμε να είχαμε ένα αίσιο τέλος στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε αλλά ΟΧΙ.! Μια δύσκολη κατάσταση θα έχει και ένα δύσκολο τέλος.! Αν έχουμε περάσει ότι η δόλια η Σταχτοπούτα δεν θα έρθει κανένας πρίγκηπας να μας βγάλει από το χάος. Απλά κάποια στιγμή θα ορίσουμε μόνοι μας την μοίρα μας και θα πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας.!
  • ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Φυσικά δεν μιλάω για υπερφυσικές ιδιότητες που έτυχε να έχει ο Superman και έκανε τα πάντα. Μιλάω για τους στόχους που βάζουμε σαν άνθρωποι από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Αν πάρουμε πραγματικά απόφαση να πετύχουμε κάτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ..! Είτε αυτό είναι -Πτυχίο στα 4 χρόνια- Είτε αυτό είναι -Πολλά λεφτά στο μέλλον- Είτε αυτό είναι -Να οργανώσω τη ζωή μου- Οπότε don't give up και θυμήσου " Ότι δεν έγινε είναι αυτό που δεν ποθήσαμε αρκετά"
  • Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Κλεμμένο μεν από το ομώνυμο τραγούδι αλλά πραγματικά είναι κάτι που συνειδητοποιούμε μεγαλώνοντας.. Πάντα θα τα έχουμε όλα και πάντα θα αναζητάμε αυτό που θα συμπλήρωνε την ευτυχία μας.Ας αναρωτηθούμε όλοι αν είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι αυτή τη στιγμή.. Λίγοι θα πουν ναι.. Κ ακόμα κ αυτοί δεν θα το πουν με σιγουριά.. Ας μην περιμένουμε να έρθει η ευτυχία να μας βρει από μόνη της αλλά να τη βρούμε εμείς μέσα σε όλα αυτά που θεωρούμε τόσο δεδομένα μέσα στην καθημερινότητα μας..
Αυτά ήταν όλα που κατά τη γνώμη μου λίγο πολύ συνειδητοποιούμε με το πέρασμα των χρόνων...Καλά ή άσχημα το αφήνω στην κρίση του καθενός..! Ε

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ταινίες που έχουμε κλάψει...

Με αφορμή την ταινία που είδα πριν μερικά λεπτά και φυσικά έκλαψα με λυγμούς αποφάσισα να αναφέρω κάποιες ταινίες που κατά την γνώμη μου όλοι πάνω κάτω βάλαμε τα κλάματα άλλοι φανερά κ άλλοι όχι.!
  1. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω τη σκηνή που ακόμα μας συγκινεί αλλά θα το κάνω για το τυπικό του θέματος. Είναι τη στιγμή που ο μικρός Σίμπα πάει στο νεκρό Μουφάσα και προσπαθεί να τον ξυπνήσει..
  2. ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ Ο,τι και να πω για αυτή την ταινία είναι λίγο... Φυσικά έκλαψα όταν πέθανε ο μαυρούκος Γίγαντας.
  3. ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ Ναι, είναι η ταινία που είδα πριν λίγο..Και έκλαψα όταν πέθανε κ άρχισε να βλέπει πάλι την γυναίκα του και το παιδί του.
  4. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ Χμμ.... Νομίζω από τα μισά της ταινίας κ μετά εκλαιγα...! Το πιο συγκινητικό κομμάτι όμως είναι το τέλος...Που μωρό πεθαίνει στα χέρια της γυναίκας που λάτρεψε..
  5. ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Δεν θα μπορούσε να έλειπε από την λίστα..Πιο παλιά έκλαιγα στο τέλος που η γιαγιά πετάει το μενταγιόν στη θάλασσα..Όσο περνούσαν τα χρόνια έβρισκα κ μια διαφορετική σκηνή για να κλάψω...
  6. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Μια ταινία που τα περισσότερα αγόρια είδαν εξ'αιτίας της κοπέλας τους...Αλλά μόνο οι κοπέλες έχουν κλάψει...! It's ok...If you are a bird I am a bird!
  7. ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ Δεν την έχουν δει πολλοί την συγκεκριμένη ταινία αλλά οι 20-30 κοπέλες που την έχουν δει θα συμφωνήσουν πως έκλαψαν όταν πέθαναν μαζί μέσα στην οικοδομή.
  8. Η ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Μια υπέροχη ταινία...Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι θλιβερή αλλά νομίζω πιο πολύ θες να κλάψεις όταν ικέτευε μες στον ύπνο του τους γιατρούς να του αφήσουν έστω μια μνήμη από την κοπέλα του.
  9. MAN ON FIRE Είναι μια από τις αγαπημένες ταινίες της φίλης μου και κλάψαμε μαζί. Εκείνη όταν απήγαγαν το κοριτσάκι και εγώ στο τέλος όταν πέθανε ο σωματοφύλακας.
  10. I AM SAM Ομολογώ πως η πιο συγκινητική στιγμή είναι τη στιγμή που ο τρομερός και φοβερός Sean Penn μέσα στο δικαστήριο προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο πως είναι ικανός να μεγαλώσει τη μικρή του κόρη μιλώντας καταπληκτικά για αυτή 

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ας γκρινιάξω λίγο..

Νομίζω αρκετή υπομονή έκανα να μην κράξω έστω κ λίγο αυτά που με ενοχλούν στον κοινωνικό μου περίγυρο..Όποιος παρεξηγηθεί προφανώς έχει τη μύγα.!
Λοιπόν ξεκινάω:
  • Με ενοχλούν αφάνταστα τα γνωστά σε όλους μας φυτά-φαντάσματα-φοιτητές/τριες που είναι 4 χρόνια σχολή-σπίτι,σπίτι-σχολή δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο για καφέ και ποτό και νομίζουν οτι οι σημειώσεις που έχουν είναι σαν τα μυστικά του κράτους και πρέπει να τους γλείφεις ένα 6μηνο πιο πριν μπας και περάσεις κάνα μάθημα.! Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα σκατόπαιδα που η ζωή τους είναι ανούσια πως δεν θα πάθουν τίποτα να βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά..!! Περάστε εσείς με 10 κ ας περάσουμε εμείς με 5 κανένα πρόβλημα εκτός από αυτό που υπάρχει στον εγκέφαλο σας και δεν δίνεται ούτε μια φωτοτυπία.! Πότε μη σώσετε..!! Εμείς πάλι θα βρούμε τρόπο να περάσουμε (σκονάκια, αντιγραφές , τάματα) και περνάμε κ καλά.
  • Κάτι άλλο που μου προκαλεί νεύρα είναι ΟΛΑ τα σκυλιά και δεν εννοώ τα 4ποδα.! Εννοώ τους τίγκα καμένους με Οικονομόπουλο Βέρτη Νίνο και τα σχετικά που κλείνουνε τραπέζι ενημερώνουν το facebook και μετά ανεβάζουν και 852 φωτογραφίες που τα πέρασαν τέλεια στον "άρχοντα" ! Οκ όλοι μας έχουμε βρεθεί στη φάση που ακούμε σκυλάδικα αλλά λόγω των περιστάσεων..Οκ δέχομαι κ οτι κάποιοι τη βρίσκουν μ'αυτη τη μουσική, Αλλα όχι να μου θεωρούν "ποιοτικό" τον Χατζηγιαννη! Δηλαδή κάπου να υπάρχει κ ένα έλεος.!
  • Dislike σε όλα τα ποζέρια κάθε τύπου..! Στα ηλίθια αγόρια που επεξεργάζονται τις φώτο τους, σουφρώνουν τα χείλια χειρότερα από γκόμενα και η μπλούζα είναι άγνωστο στοιχείο. Όχι φίλε μου... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ...!! Και ας στο πεί κάποιος..Στις χαζογκόμενες που χωρίζουν από την τρομερή κ φοβερή σχέση των 2 εβδομάδων και ανεβάζουν τραγούδια που δηλώνουν δυναμισμό -"σε ξεπέρασα"-"άντε γεια" και μέσα σε 30 λεπτά βλέπεις κομμάτια -" Γύρνα πίσω" -" δεν σε ξεπέρασα τελικά"..! ΕΛΕΟΣ..!!!
  • Θάνατος στους ψευτοευγενικούς.Είναι αυτοί που ξέρεις πως αν είχαν την ευκαιρία να σκοτώσουν θα το έκαναν με χαρά κ όμως παρόλα αυτά τους βλέπεις με ένα καλοσυνάτο χαμόγελο να σηκώνονται με ευχαρίστηση από τη θέση τους στο μετρό γ να κάτσει η γριούλα ή να δίνουν όλο συμπόνια λεφτά σε όσους πουλάνε στυλό χαρτομαντηλα κλπ! Μου τη σπάνε γιατί με την δηθενιά τους με κάνουν να νιώθω και τύψεις που είμαι τόσο απάνθρωπη.! Βρε ουστ..!
Σταματάω γιατί ήδη εκνευρίστηκα αρκετά!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Κακό πράγμα οι αϋπνίες


Είναι από εκείνα τα βράδια που ο ύπνος σου φαίνεται κάτι άγνωστο, πού βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε ακόμα και να κοιμηθείς.
Δεν ξέρεις τι σου φταίει και λιώνεις με τις ώρες στο Facebook παίζοντας κάτι άκυρα παιχνίδια μπας και περάσει η ώρα μέχρι το σημείο να νιώσεις τύψεις για το χρόνο που σπαταλάς τόσο άχρηστα.
Κλείνεις το facebook, κλείνεις και τα άκυρα παιχνίδια και βάζεις μουσική για να σε πάρει ο ύπνος αλλά καταλήγεις να σου αρέσουν τα κομματάκια που παίζουν τέτοια ώρα με αποτέλεσμα να κάνεις κ κάνα δυο τσιγάρα αφήνοντας την ώρα να περνάει κ άλλο.
Εκεί λοιπόν που λες 'θα πέσω για ύπνο' βάζει εκείνο το κομμάτι που θα σου θυμίσει πολλά...
Και ξανακάνεις τσιγάρο...Και αναζητάς κ άλλα τέτοια κομμάτια που θα σου θυμίσουν ακόμα πιο πολλά..
Και μετά οι σκέψεις..
Και μετά τα γιατί..
Και μετά που πάει η ζωή σου...
Φυσικά άκρη δεν βγάζεις για κανένα λόγο..Απλά κουράζεις το μυαλό σου άδικα..

Συμπέρασμα: Μη νιώθεις τύψεις που παίζεις τόσες ώρες στο Facebook.Είναι καλύτερο από το να πέφτεις σε κατάθλιψη που η ζωή σου είναι χάλια...!
Και μην πεις δεν είναι χάλια γιατί αλλιώς δεν θα έπαιζες στο Facebook μέχρις τις 7 το πρωί!

Ξεδίπλωμα ταλέντου!


Ήμουν πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να καταφέρω να ξεκινήσω και εγώ σαν σύγχρονη νέα το μπλοκ μου.
Τελικά δεν είναι κ πολύ εύκολο να πάρεις απόφαση πως πλέον ότι σου ρθει στο κεφάλι
θα το παρουσιάσεις και σε άλλους.
Βέβαια ζω ακόμη με την ελπίδα πως δεν θα μπει κανείς στον κόπο να ασχοληθεί με την ανάγνωση παραπάνω από δύο γραμμών..!
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που με μισούν και θα θέλουν σαν τρελοί να μάθουν τι λέω για κουτσομπολιό και μόνο,όποτε παιδιά στηρίζομαι πάνω σας!
_Αρκετά με αυτά τώρα_
Την απόφαση την πήρα γιατί διάβασα το μπλοκ μιας κοπέλας και ΝΑΙ... Ζήλεψα.!
Τα έλεγε γαμάτα και έπιανα τον εαυτό μου να νομίζω πως τα γράφει γ μένα. Οπότε, σηκώθηκα από το κρεβάτι, έκανα κρακ την πλάτη μου να ξεπιαστώ και είπα στον εαυτό μου:"Γιώτα και ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ" .
Θα γράφω και θα τα διαβάζει ο κόσμος και θα λέει τι ωραία που τα λέω.!
Και ακόμα αν δεν γίνει αυτό (που αποκλείεται γιατί πράγματι τα λέω πολύ ωραία) θα τα διαβάζω μόνη μου και θα έχω την εντύπωση πως έκανα κατόρθωμα!

Νομίζω για αρχή καλά ήταν...Κι ας μην ήταν τόσο εύκολο..