Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κατηγορίες χωρισμών

Ήθελα να γράψω γενικά για πρώην συντρόφους αλλά νομίζω πως πολλοί θα είχαν τη μύγα και θα ήθελα να αποφύγω τυχόν απολογίες μου οπότε πήρα απόφαση να κατηγοριοποιήσω λιγάκι τους χωρισμούς που έχουμε βιώσει λίγο πολύ όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.!


1)Ο χωρισμός αστραπή.
Συμβαίνει συνήθως στις σχέσεις αστραπή που δεν αφήνει θύματα.! Δεν κλαίει κανείς, δεν ακούγονται σκυλοτράγουδα με λίγα λόγια είναι αναίμακτοι και δεν το καταλαβαίνει και κανείς.

2)Ο χωρισμός "νομίζεις"
Είσαι με το σύντροφο σου και τσακώνεσαι πολύ άσχημα, ανταλλάζεται βαριές κουβέντες φεύγει και κοπανάει και την πόρτα και πιστεύεις πως χώρισες παρόλο που δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο..! Κρατάει 2 με 3 μέρες το πολύ γιατί κάποιος θα κάνει το βήμα και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση!

3)Ο άσχημος χωρισμός
Ντάξει είναι ο χωρισμός μετά από χρόνια που σε φτάνει ο άλλος στο αμήν και λες να χωρίσουμε για να μην πάω φυλακή. Ο χωρισμός αυτός περιλαμβάνει πολλά νεύρα, πολύ κλάμα, πολύ αλκοόλ, πολλά τσιγάρα, ναι και Βασίλη Καρρά Προσοχή! Ξεπερνιέται αργά, αλλά δε μετανιώνεις γιατί ξέρεις πως γλίτωσες.!

4)Ο ατομικός χωρισμός
Τον συναντάμε κυρίως στις σχέσεις που δεν είναι τίποτα αμοιβαίο.. Οπότε σχέση υπάρχει αποκλειστικά και μόνο στη φαντασία του ενός, άρα και ο χωρισμός.. Ξεπερνιέται μόλις αρχίσει η συνειδητοποίηση πως ο άλλος δεν ήταν ποτέ σε "σχέση"!!

5)Ο αναγκαστικός χωρισμός
Τον βιώνουν συνήθως ζευγάρια που είτε είναι είτε θα βρεθούν σε απόσταση που αγαπιούνται σαν τρελοί αλλά η μοίρα τους χωρίζει.Δεν έχει ποτά και τσιγάρα αλλά έχει πολύ κλάμα, πολύ τηλέφωνο και πολύ skype μέχρι να κουραστούν να βαρεθούν να βρουν κάτι καινούργιο και that's it!

6)Ο "ύπουλος" χωρισμός
Ναι, είναι εκεί που έχεις ξενερώσει, που δεν αντέχεις άλλο , που δε γουστάρεις πια αλλά δεν το λες γιατί δεν έχει δοθεί η αφορμή.! Οπότε με τη συμπεριφορά σου οδηγείς τον άλλο να σε χωρίσει! Λέγεται ύπουλος διότι ο άλλος θα νομίζει πάντα πως σε παράτησε  ενώ στην πραγματικότητα σου άδειασε τη γωνιά.!

7)Ο χωρισμός των "γιατί"
Έχεις την τέλεια σχέση, χωρίς τσακωμούς, χωρίς ζήλιες και ξαφνικά ο ένας αποφασίζει να δώσει τέλος χωρίς λόγο και αφορμή.! Πέφτεις από τα σύννεφα και μετά πέφτεις σε κατάθλιψη.. Αναρωτιέσαι τι έκανες γιατί..γιατί.. γιατί..!Ναι οκ, δεν υπάρχει γιατί! Σε τέτοιες περιπτώσεις ο άλλος έχει βρει νέο γκομενάκι, οπότε κάνε κ εσύ το ίδιο!

8) Ο χωρισμός πισωγύρισμα
Χωρίζεις..μετά από κάποιο διάστημα τα ξαναβρίσκεις..Ξαναχωρίζεις...Τα ξαναβρίσκεις..Ξαναχωρίζεις...Και πάει λέγοντας..Ξαναγυρνάς γιατί πιστεύεις πως κάποια πράγματα άλλαξαν και ξαναχωρίζεις για τους ίδιους λόγους που χώρισες την πρώτη φορά..Μετά από 852 χωρισμούς δεν σου βγαίνει να πιείς να κλάψεις και να χτυπηθείς, έχεις βαρεθεί πια.. Ξεπερνιέται ουσιαστικά καθ'όλη τη διάρκεια του πισωγυρίσματος γιατί πάνω κάτω ξέρεις την κατάληξη.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου