Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ταινίες που έχουμε κλάψει...

Με αφορμή την ταινία που είδα πριν μερικά λεπτά και φυσικά έκλαψα με λυγμούς αποφάσισα να αναφέρω κάποιες ταινίες που κατά την γνώμη μου όλοι πάνω κάτω βάλαμε τα κλάματα άλλοι φανερά κ άλλοι όχι.!
  1. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω τη σκηνή που ακόμα μας συγκινεί αλλά θα το κάνω για το τυπικό του θέματος. Είναι τη στιγμή που ο μικρός Σίμπα πάει στο νεκρό Μουφάσα και προσπαθεί να τον ξυπνήσει..
  2. ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ Ο,τι και να πω για αυτή την ταινία είναι λίγο... Φυσικά έκλαψα όταν πέθανε ο μαυρούκος Γίγαντας.
  3. ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ Ναι, είναι η ταινία που είδα πριν λίγο..Και έκλαψα όταν πέθανε κ άρχισε να βλέπει πάλι την γυναίκα του και το παιδί του.
  4. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ Χμμ.... Νομίζω από τα μισά της ταινίας κ μετά εκλαιγα...! Το πιο συγκινητικό κομμάτι όμως είναι το τέλος...Που μωρό πεθαίνει στα χέρια της γυναίκας που λάτρεψε..
  5. ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Δεν θα μπορούσε να έλειπε από την λίστα..Πιο παλιά έκλαιγα στο τέλος που η γιαγιά πετάει το μενταγιόν στη θάλασσα..Όσο περνούσαν τα χρόνια έβρισκα κ μια διαφορετική σκηνή για να κλάψω...
  6. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Μια ταινία που τα περισσότερα αγόρια είδαν εξ'αιτίας της κοπέλας τους...Αλλά μόνο οι κοπέλες έχουν κλάψει...! It's ok...If you are a bird I am a bird!
  7. ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ Δεν την έχουν δει πολλοί την συγκεκριμένη ταινία αλλά οι 20-30 κοπέλες που την έχουν δει θα συμφωνήσουν πως έκλαψαν όταν πέθαναν μαζί μέσα στην οικοδομή.
  8. Η ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Μια υπέροχη ταινία...Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι θλιβερή αλλά νομίζω πιο πολύ θες να κλάψεις όταν ικέτευε μες στον ύπνο του τους γιατρούς να του αφήσουν έστω μια μνήμη από την κοπέλα του.
  9. MAN ON FIRE Είναι μια από τις αγαπημένες ταινίες της φίλης μου και κλάψαμε μαζί. Εκείνη όταν απήγαγαν το κοριτσάκι και εγώ στο τέλος όταν πέθανε ο σωματοφύλακας.
  10. I AM SAM Ομολογώ πως η πιο συγκινητική στιγμή είναι τη στιγμή που ο τρομερός και φοβερός Sean Penn μέσα στο δικαστήριο προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο πως είναι ικανός να μεγαλώσει τη μικρή του κόρη μιλώντας καταπληκτικά για αυτή 

2 σχόλια:

  1. tis agapaw oles....den mporw na ekferw gnwmh omws gia tis 3 teleutaies pou den exw dei ka pragmatika 8elw gt mou tis exoun proteinei arketa atoma....!!!!
    snif <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ax gia poia na prwtopeis, egw eklaiga polu kai me to Glukos Oktwvris alla kai me to Y.G S agapw.... me ton Titaniko pantws arxizw kai klaiw meta to prwto tetarto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή