Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ας γκρινιάξω λίγο..

Νομίζω αρκετή υπομονή έκανα να μην κράξω έστω κ λίγο αυτά που με ενοχλούν στον κοινωνικό μου περίγυρο..Όποιος παρεξηγηθεί προφανώς έχει τη μύγα.!
Λοιπόν ξεκινάω:
  • Με ενοχλούν αφάνταστα τα γνωστά σε όλους μας φυτά-φαντάσματα-φοιτητές/τριες που είναι 4 χρόνια σχολή-σπίτι,σπίτι-σχολή δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο για καφέ και ποτό και νομίζουν οτι οι σημειώσεις που έχουν είναι σαν τα μυστικά του κράτους και πρέπει να τους γλείφεις ένα 6μηνο πιο πριν μπας και περάσεις κάνα μάθημα.! Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα σκατόπαιδα που η ζωή τους είναι ανούσια πως δεν θα πάθουν τίποτα να βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά..!! Περάστε εσείς με 10 κ ας περάσουμε εμείς με 5 κανένα πρόβλημα εκτός από αυτό που υπάρχει στον εγκέφαλο σας και δεν δίνεται ούτε μια φωτοτυπία.! Πότε μη σώσετε..!! Εμείς πάλι θα βρούμε τρόπο να περάσουμε (σκονάκια, αντιγραφές , τάματα) και περνάμε κ καλά.
  • Κάτι άλλο που μου προκαλεί νεύρα είναι ΟΛΑ τα σκυλιά και δεν εννοώ τα 4ποδα.! Εννοώ τους τίγκα καμένους με Οικονομόπουλο Βέρτη Νίνο και τα σχετικά που κλείνουνε τραπέζι ενημερώνουν το facebook και μετά ανεβάζουν και 852 φωτογραφίες που τα πέρασαν τέλεια στον "άρχοντα" ! Οκ όλοι μας έχουμε βρεθεί στη φάση που ακούμε σκυλάδικα αλλά λόγω των περιστάσεων..Οκ δέχομαι κ οτι κάποιοι τη βρίσκουν μ'αυτη τη μουσική, Αλλα όχι να μου θεωρούν "ποιοτικό" τον Χατζηγιαννη! Δηλαδή κάπου να υπάρχει κ ένα έλεος.!
  • Dislike σε όλα τα ποζέρια κάθε τύπου..! Στα ηλίθια αγόρια που επεξεργάζονται τις φώτο τους, σουφρώνουν τα χείλια χειρότερα από γκόμενα και η μπλούζα είναι άγνωστο στοιχείο. Όχι φίλε μου... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ...!! Και ας στο πεί κάποιος..Στις χαζογκόμενες που χωρίζουν από την τρομερή κ φοβερή σχέση των 2 εβδομάδων και ανεβάζουν τραγούδια που δηλώνουν δυναμισμό -"σε ξεπέρασα"-"άντε γεια" και μέσα σε 30 λεπτά βλέπεις κομμάτια -" Γύρνα πίσω" -" δεν σε ξεπέρασα τελικά"..! ΕΛΕΟΣ..!!!
  • Θάνατος στους ψευτοευγενικούς.Είναι αυτοί που ξέρεις πως αν είχαν την ευκαιρία να σκοτώσουν θα το έκαναν με χαρά κ όμως παρόλα αυτά τους βλέπεις με ένα καλοσυνάτο χαμόγελο να σηκώνονται με ευχαρίστηση από τη θέση τους στο μετρό γ να κάτσει η γριούλα ή να δίνουν όλο συμπόνια λεφτά σε όσους πουλάνε στυλό χαρτομαντηλα κλπ! Μου τη σπάνε γιατί με την δηθενιά τους με κάνουν να νιώθω και τύψεις που είμαι τόσο απάνθρωπη.! Βρε ουστ..!
Σταματάω γιατί ήδη εκνευρίστηκα αρκετά!

1 σχόλιο: