Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

5 Κανόνες για επιβίωση

Μην περιμένετε να διαβάσετε μεθόδους για το πως θα επιβιώσετε σε ένα ερημονήσι ή σε περίπτωση έκρηξης ατομικής βόμβας αλλά μεθόδους επιβίωσης στο μάταιο τούτο κόσμο προς όφελος των ελάχιστων νορμάλ ανθρώπων...!
        1) ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΑΤΟΜΑ Δύσκολο να βρεις αλλά κάπου εκεί έξω είναι.Σταμάτα να το παίζεις Μητέρα Τερέζα κάνοντας παρέα με όποιον δεν έχει παρέα.Προφανώς για να μην έχει παρέα κάποιος λόγος θα υπάρχει.Δεν είσαι λοιπόν υποχρεωμένος να μπλέκεις με το κάθε ζώον και να ανέχεσαι την κάθε είδους χαζομάρα που του έρχεται στο μυαλό..(Οπ.. Λάθος...Που του έρχεται στο κεφάλι...)..Απέφυγε λοιπόν όσο μπορείς τα άτομα που υποβαθμίζουν το IQ σου μόνο με την παρουσία τους.!
 2)ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK Το να έχεις 4.852 φίλους δεν σε κάνει cool..Όπως επίσης να έχεις και αυτούς που μισείς λέγοντας ότι είσαι υπεράνω. Όχι δεν είσαι υπεράνω.. ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Σε μισούν και αυτοί ακόμα περισσότερο, μπαίνουν κάθε μέρα στο προφίλ σου, ζουν για να κουτσομπολέψουν κάθε like σου και σου κλέβουν τις φωτογραφίες για να σου κάνουν VooDoo . Σου φτάνουν αυτά για να αρχίσεις τα delete?
 3)ΑΚΟΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα κράξει τα Σκυλιά και κάποιοι θίχτηκαν. Όχι πως με ένοιαξε ιδιαίτερα αλλά κουβέντα να γίνεται. Όταν λέω ωραία μουσική εννοώ μουσική με ωραία λόγια ωραία μελωδία και μουσική που σου δημιουργεί καινούργια συναισθήματα χωρίς να αναπαράγει αυτά που ήδη ξέρεις( πόνο-αγάπη-μελαγχολία-κλάψα).Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο τρυπάκι των ραδιοφωνικών παραγωγών που σου βάζουν στο repeat όλες τις "νέες επιτυχίες" και στο τέλος φτάνεις σε σημείο να λες πως τα τραγούδια του Stan είναι κομματάρες!
 4)ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙΣ Και το λέω εγώ που ο ορισμός ΓΡΙΝΙΑ βγήκε την ημέρα που άρχισα να μιλάω..! Κ όμως η γρίνια είναι κακό πράγμα.! Μη γκρινιάζεις που δεν έχεις λεφτά..Το να βγεις με την παρέα σου στο παγκάκι της πλατείας και να βρίσκεται βρισιές από το κάθε γράμμα της Α-Β είναι κάτι διασκεδαστικό και τζάμπα.! Μη γκρινίαζεις που δεν έχεις σχέση...Τι την θες? Και όσοι γρινίαζουν επειδή έχουν σχέση να σταματήσουν γιατί θα γίνουν σαν αυτούς που γκρινιάζουν που δεν έχουν σχέση.!Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι μες στη μίρλα και να ενοχλείς τους φίλους σου με χαζά παράπονα!
 5)ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κάποιος έχει πει πως αν κάτι θες να γίνει σωστά πρέπει να το κάνεις μόνος σου. ΙΣΧΥΕΙ!!! Μην περιμένεις τον άλλο να σε πάρει τηλ να βγείτε για καφέ.. Τα μαθες τα νέα? Έχεις και χέρια και κινητό πάρτον εσύ τηλέφωνο.! 'Η μην περιμένεις τον άλλο να έχει διαβάσει για να μπορέσεις να αντιγράψεις ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ..Αν όχι ξέρεις πολύ καλά τι θα πάρεις.! Επίσης άμα σε ενοχλεί κάτι πες το. Μην κρατάς μούτρα σαν 5χρονο και όταν σε ρωτάμε "Τι έχεις?" απαντάς "Τίποτα.." με την μουράκλα πιο κάτω και από τον πυρήνα της γης.! Μην περιμένεις να ξέρει ο άλλος τι σε ενόχλησε ή τι μπορεί να είπε κ να σε πείραξε απλά μπορείς να το συζητήσεις! Αυτοί ήταν οι κανόνες... Αν τίποτα από αυτά δεν καλυτερεύσει έστω και λίγο την καθημερινότητα μας ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ..!

1 σχόλιο: