Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Οι ιδανικές διακοπές.


Οι ιδανικές διακοπές είναι στην Καραϊβική και στη Χαβάη.!Αλλά επειδή η κρίση έχει αγγίξει και τις καλύτερες οικογένειες, ας προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά και στην Ελλαδίτσα μας  με τα νησάκια της, τα ουζάκια της, και τα ποτάκια της 15 ευρώ αν πας στη Σαντορίνη ή στη Μυκοοοονο.!
Ξεκαθαρίζουμε αρχικά πως το μέρος δεν μας πολύ ενδιαφέρει όσο η παρέα.
 




1)Στις κοριτσοπαρέες σημασία έχει να πάνε κάπου με εύκολη πρόσβαση στην παραλία γιατί μπορεί να μην έχουν καν αμάξι ή δίπλωμα.Στις γνήσιες κοριτσοπαρέες και δεν αναφέρομαι στα κορίτσια του Sex and the City, θα υπάρχει η κοπέλα που δεν πίνει πολύ ώστε να μαζέψει τις άλλες που πίνουν, αυτή που είναι επίτιμο μέλος στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και θα γυρνάει μπουσουλώντας, και η νορμαλ που θα πίνει σε λογικά πλαίσια μέχρι να κάνει κεφάλι, και θα κάνει παρέα στις άλλες 2.
 Το δράμα των κοριτσιών στις διακοπές είναι αυτός ο ΕΝΑΣ και μόνο ΕΝΑΣ καθρέπτης στο δωμάτιο.
Κατα τα άλλα όλα καλά, μπανάκια, ποτάκια, φλέρτ και άπειρες συζητήσεις για το πόσο μαλάκες είναι οι άντρες και τι ανάγκη τους έχουμε βρε εμείς έχουμε η μια την άλλη και 
μπλα μπλα μπλα...





2) Στις αντροπαρέες σημασία έχει να είναι το φθηνότερο δωμάτιο/ξενοδοχείο στην ανάγκη μένουν και σε σκηνή προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα για το άφθονο αλκοόλ που έχουν ως μοναδικό στόχο να καταναλώσουν.
Σε μια παρέα αντρών εύκολα ξεχωρίζεις τον μαΝγκα από τους υπόλοιπους, είναι ο πιο κάφρος, είναι αυτός που σφυρίζει σε όλες τις γκόμενες που θα δει, και αυτός που κάνει χαλάστρα στον φίλο του (άθελα του) όταν πάει να γίνει κατάσταση με κάποια.
Όλοι οι άντρες θα ανακοινώσουν πριν φύγουν  πως δεν θα μείνει μπούτι κλειστό απο καμία γυναίκα στο νησί. Μόλις γυρίσουν θα πουν την κλασσική ατάκα "σιγά μην ασχολούμασταν με γκόμενες όλες σάπιες ήταν, μας την έπεσαν 2-3 καλά μωρά αλλά δεν ψηνόμασταν". Στην πραγματικότητα ήταν όλοι πολύ κότες για να την πέσουν ή πολύ μεθυσμένοι και δεν μπορούσαν να υπάρξουν.





3)Στις ανάμικτες παρέες κοριτσιών και αγοριών σημασία έχει να μένουν σε ένα μέρος κοντά σε όλα, παραλίες και μπαράκια. Το ξεσάλωμα είναι το μόνο σίγουρο, όπως και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα φτιάξουν όλοι μεταξύ τους, ειλικρινά δεν ξέρω πως συμβαίνει να πας φίλος και να γυρίσεις γκόμενος. Σταματήστε το αυτό και σεβαστείτε την φιλιά σας. Επιτέλους!!Πέρα απο αυτό πολύ γέλιο και αρκετή γκρίνια (από τα κορίτσια της παρέας) για το που θα βγουν και τι θα κάνουν ειναι τα στάνταρ. Απο εκεί και πέρα όλοι καλά θα περάσουν και θα γυρίσουν ζευγαρωμένοι.






4)Στα ζευγαγράκια σημασία έχει το μέρος να είναι ψιλοήσυχο και αυτό συμφέρει και τους 2.Ούτε το κορίτσι να ανεβαίνει στις μπάρες απο τα μπιτσόμπαρα να ξεσαλώνει, αλλά ούτε και το αγόρι να κάνει οφθαλμόλουτρο σε όλες όσες φοράνε μπραζιλ και έχουν κώλο τούρλα.
Ήρεμα πραγματάκια, οικογενειακά θα έλεγα, με ωραίες παραλίες με άμμο κυρίως (για ευνόητους λόγους), δωμάτιο με θέα για ρομαντικές εκδηλώσεις, κρεβάτι με κάγκελα (ξανά για ευνόητους λόγους), ταβερνούλες , τσιπουράδικα και ωραία στενάκια για βολτούλες χεράκι χεράκι.
Μια μέρα πριν φύγουν από το νησί, θα υπάρξει τσακωμός άνευ προηγουμένου, το γιατί δεν το ξέρω απλά αποτελεί στατιστική μελέτη απλά και μόνο για να γυρίσουν με νεύρα πίσω.


Τώρα αν είσαι από τους υπερτυχερούς που δεν θα πας πουθενά διακοπές μη κλαις και μη λυπάσαι. Η Λούτσα και ο Μαραθώνας θα είναι εκεί να σε αγκαλιάσουν με αγάπη μόλις σε δουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου