Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Forever Alone

Είσαι τώρα στο κλαμπ δεν δίνεις σημασία κοιτάζεις γενικά πίνεις τα ποτάκια σου καπνίζεις τα τσιγαράκια σου και πέφτει το μάτι σου στο μαναράκι που κάθεται στην άλλη άκρη του μαγαζιού..Τον κοιτάς.. Σε κοιτάζει..Τον ξανακοιτάς σε ξανακοιτάζει.. Αυτό γίνεται μέχρι να φύγει ή να φύγεις από το μαγαζί..! Μετά ξενερώνεις και γυρνάς στη ρουτίνα της ζωής σου..

Είσαι για καφέ και πίνεις το ζεστό καφεδάκι σου με γεύση φουντούκι.. Παρατηρείς πως σε κοιτάει ένας από το δίπλα τραπέζι. Παίρνεις αυτό το λάγνο βλέμμα και κοιτάς κ εσύ.. Σε πλησιάζει.. Έχεις πει ήδη τον αριθμό του κινητού σου 5-6 φορές από μέσα σου σε περίπτωση που στο ζητήσει να το χεις έτοιμο..Εν τέλει σου ζητάει αναπτήρα που στον καβατζώνει κιολας..! Ξενερώνεις και αγοράζεις σπίρτα..

Είσαι σε φιλικό σπίτι για ταινία όλοι οι φίλοι μαζί.. Κάποιος έχει φέρει έναν άγνωστο φίλο/ξάδελφο/γείτονα πεσκέσι.. Κάθεσαι δίπλα του.. Μιλάτε σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.. Γελάτε.. Ταιριάζετε σε όλα.. Τελειώνει η ταινία και παίρνει τηλέφωνο το "κουρκουμπινάκι" του να της πει πόσο την αγαπάει..Ε, σιχτιρίζεις μέχρι να πας σπίτι και λίγο την επόμενη μέρα..

Είσαι στο γυμναστήριο και κάτι έχεις κάνει λάθος με το μηχάνημα που σφίγγει και ανεβάζει τον ποπό..Έρχεται ο κούκλος μεν σφιχτερμαν δε να σε βοηθήσει.. Σου πετάει 2-3 σαχλά αστεία αλλά δεν πτοείσαι συνεχίζεις να κάνεις τα γλυκά μάτια μέχρι να σου φτιάξει σωστά το μηχάνημα.. Με το που τελειώσει τον βλέπεις που πάει με ταχύτητα φωτός σε αυτή με το κολάν και το στρινγκ που φεγγίζει από μέσα..Μέτα το γυμναστήριο πλακώνεσαι στα πιτόγυρα..

Είσαι στη σχολή.. Κάθεστε δίπλα..Πιάνετε την κουβέντα, τι ωραία που τα λέτε τα δύο σας.. Ταιριάζουν και τα ζώδια ήδη έχεις σκεφτεί το νυφικό στο μυαλό σου..Τα σημάδια που σου δείχνει ελάχιστα.. Ρωτάς φίλους και γνωστούς να μάθεις λεπτομέρειες.. Είναι κλειστός και ντροπαλός και δεν κάνει σχέσεις γιατί έχει πληγωθεί..Βρίζεις την μοίρα σου τη μαύρη και αποδέχεσαι το γεγονός πως οι 72 γάτες αποτελούν την τέλεια λύση για τα γεράματα..