Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τα ελαττώματα των γυναικών!

Δεν θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να γράψω κάτι για τους άντρες γιατί ήδη έχουν ειπωθεί  πάρα πολλά και θα καταντούσα γραφική! Τίποτα όμως δεν με εμπόδισε να γράψω λίγο για τα κοριτσάκια (φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ώστε να παραδεχτούμε λίγο πως ΟΛΕΣ μας έχουμε όλα ή κάποια από τα εξής ελαττώματα.! 






 1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.!

Δε μπα ο δόλιος ο σύντροφος να μας κάνει όλα τα χατίρια? Εκεί που θα υπάρχει η ιδανική ατμόσφαιρα τσουπ.. Να ένα πρόβλημα..! Ομολογώ πως εκτός από μέγιστο ελάττωμα είναι και ένα είδος ταλέντου!  Δεν μπορούν όλοι να βρίσκουν αιτίες για τσακωμό τόσο εύκολα όσο εμείς..!
Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν...! Είναι άρρωστο να μας ενοχλεί πάντα κάτι...!

2) ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ..ΠΟΛΥ!
Ναι, ξέρω πως πολλές θα πουν σιγά εγώ δεν ζηλεύω δεν είμαι κομπλεξικιά και μπούρδες !!
Όλες ζηλεύουμε είτε πολύ είτε λίγο...!  Όλες θέλουμε να γίνουμε κατίνες για να ψάξουμε κινητά να παρακολουθήσουμε να κάνουμε σκηνές αλλά μερικές κρατάμε το επίπεδο.. Βέβαια εξαρτάται κ από τα δικαιώματα που σου χει δώσει ο άλλος.. Αλλά και πάλι η ζήλεια είναι απόδειξή ανασφάλειας..! Όποτε αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη καλύτερα να πάμε παρακάτω..!

3) ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ..!
Είτε είσαι μοντέλο, είτε έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω, είτε είσαι μια χαρά κοπέλα πάντα θα έχεις κάτι πάνω σου που θα σε ενοχλεί..! Τα μαλλιά σου θα είναι χάλια ή θα είσαι πολύ κοντή ή πολύ ψηλή ή μικρό στήθος ή μεγάλος ποπός. Όπως και να είμαστε θα έχουμε θέμα.! Μια χαρά είμαστε.ΤΕΛΟΣ.!

4)ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΜΗΔΕΝ!
Δυστυχώς δεν είμαστε σαν τις μαμάδες μας...!  Δεν είμαστε οι τέλειες νοικοκυρές..! Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά οι σημερινές γυναίκες είναι λίγο τσαπατσούλες σε σημείο τα αγοράκια να είναι πιο τακτικά και καθαρά..! Δεν είπα να γίνουμε δούλες με το φακιόλι στο κεφάλι αλλά μια φασίνα που και που δεν βλάπτει..!

5)ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ...
Δεν εννοώ για εκείνες τις μακροχρόνιες φιλίες που δύσκολα χαλάνε ότι κ να γίνει...Μιλάω για τις τεράστιες κοριτσοπαρέες με 4-5 άτομα που στο τέλος καταλήγουν δυάδες. Είναι γεγονός αν γίνει κάτι δύσκολα θα το συζητήσουμε και ακόμα πιο δύσκολα θα παραδεχτούμε τα λάθη μας.. Επιλέγουμε τον τσακωμό ή την απομάκρυνση, από την συζήτηση και τη λύση του προβλήματος.! Ντροπή μας!

6)ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...!
Είναι κάποια πράγματα που θα πεθαίναμε να τα κάναμε κ εμείς με την ίδια επιτυχία όπως το αντίθετο φύλο αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..!
Δεν μπορούμε να βρίζουμε σαν νταλικέρης
Δεν έχουμε ιδέα από ποδόσφαιρο
Δεν κάνουμε σεξ χωρίς συναίσθημα
Δεν είμαστε ΑΛΑΝΙΑ.!
Είμαστε κοριτσάκια και πρέπει να φερόμαστε ανάλογα..! Δεν είπα όλο το σύμπαν μας να είναι ροζ αλλά να μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κρέμεται κάτι ανάμεσα από τα πόδια μας γιατί ΔΕΝ!

7) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ...!!
Δεν θα είμαστε ποτέ ικανοποιημένες με τίποτα.  Όσα και να έχουμε, ότι και να έχουμε πάντα θα θέλουμε πιο πολλά και πιο πολλά και πιο πολλαααα.!  Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά, σκυλάκια, γατάκια ,κουνελάκια, κινητά, Ipad, λαπτοπ, ξανα παπούτσια, ξανά τσάντες....ΤΑΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...Και αυτό δεν είναι νορμάλ...!

8)ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....!
Ζήτω ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ εκ μέρους όλων των γυναικών στα αγόρια τους για όλα αυτά που έχουν τραβήξει εξ αιτίας των καταραμένων ορμονών μας.!  Όταν περιμένουμε περίοδο ή όταν έχουμε, το κοριτσάκι από τον εξορκιστή φαίνεται γατάκι μπροστά μας..! Εκείνες τις μέρες είμαστε οι κόρες του σατανά και καλό θα ήταν να μην πολύ-κυκλοφορούμε.!