Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινές Επιθυμίες

Έφτασε το καλοκαιράκι μετά από τόση αναμονή και άρχισαν και οι κλασικοί στόχοι να ξεπροβάλλουν ...














1) Απόκτηση του τέλειου σώματος

Τι κι αν σαβούριαζες τον χειμώνα ότι σαχλαμάρα σου προσφέρει απλόχερα πάνω από 1852 θερμίδες?  Τώρα που θα σε δει όλος ο ντουνιάς με μαγιό σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος για γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή..! Δυστυχώς με τα παγωτά και τα  frozen yogurt στην αγορά λίγα θα καταφέρεις και μέλη της greenpeace θα προσπαθούν να σε ξαναρίξουν στη θάλασσα!

2)Απόκτηση του ιδανικού μαυρίσματος
Τους βλέπεις όλους λες και γύρισαν απ'το Ταμτούμ και λες δεν γίνεται εσύ να είσαι σαν το γάλα της ΦΑΓΕ (κάνω και διαφήμιση)! Και αρχίζεις να χαλάς τα λεφτά σου σε λάδια αλοιφές κρέμες και κάθε λογής ματζούνι που θα σου προσφέρει ένα τόνο πιο σκούρο από το δικό σου και λερώνεις και το μαγιό..και μετά σιχτιρίζεις και με το δίκιο σου!

3)Διακοπές στο πιο τέλειο νησί
Εδώ κάπου βάζουμε τα γέλια δυνατά γιατί βλέπεις εσύ  όλα τα μαγευτικά τα μέρη που ανεβάζουν με θράσος οι φίλοι σου στο facebook και λες δεν μπορεί θα πάω και εγώ κάπου όμορφα με παρέα να τα πίνω ή με αμόρε να φιλιέμαι..Έλα όμως που καταλήγεις στην Λούτσα να κάνεις καμιά βουτιά στην καλύτερη με τα ξαδέλφια σου που χεις να τα δεις καιρό και τα θυμήθηκες τώρα που έχουν εξοχικό εκεί!

4)Διασκέδαση-ξεκούραση-χαλάρωση
Δεν κάνεις τίποτα από αυτά όμως γιατί λιώνεις στο facebook όλη μέρα, δεν ξεκουράζεσαι γιατί χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου για Σεπτέμβρη και που να χαλαρώσεις με 30 βαθμούς και σμήνη κουνουπιών να απειλούν τη σωματική σου ακεραιότητα?

5)Καλοκαιρινός έρωτας
Αφού απελπίστηκες από τους χειμωνιάτικους είπες να επενδύσεις στους καλοκαιρινούς.. Έλα όμως που θυσιάστηκαν οι έρωτες στο βωμό του μπραζίλ και του κώλου τούρλα?(που τι της ταΐζουν αυτές και είναι έτσι δεν ξέρω)! Θες και εσύ η δόλια ρομαντική να βρεις ένα ταίρι να πάτε να φάτε τα ψαράκια σας να πιείτε τα ουζάκια σας κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα αλλά μου μάθαν όλοι τη Μύκονο και πάνε ανδροπαρέα να ξεσαλώσουν! Μετά δε φταις εσύ που πνίγεις τον πόνο σου στα παγωτά και στα παγωμένα γιαούρτια!


Και αφού άλλο ένα καλοκαίρι θα χαθεί έτσι άδοξα παίρνεις χαμπάρι πως η μόνη καλοκαιρινή ευχάριστη ανάμνηση που έχεις είναι το aircontition που δούλευε αδιάκοπα και έκανε το σπίτι Σιβηρία!